Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1052
Title: การพัฒนากรรมวิธีการผลิตก๋วยเตี๋ยวผัดไทยสำเร็จรูปแช่แข็ง
Other Titles: Development of completely freezing Pad Thai
Authors: ชูจิตร รินทะวงศ์
Keywords: ก๋วยเตี๋ยว
การปรุงอาหาร
Issue Date: 2551
Publisher: มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ
URI: http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1052
http://dcms.thailis.or.th/dcms/dccheck.php?Int_code=50&RecId=124&obj_id=153
Appears in Collections:งานวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TDC108.pdfรายงานการวิจัย2.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.