Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1052Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | ชูจิตร รินทะวงศ์ | |
| dc.date.accessioned | 2017-06-22T04:46:35Z | |
| dc.date.available | 2017-06-22T04:46:35Z | |
| dc.date.issued | 2551 | |
| dc.identifier.uri | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1052 | |
| dc.identifier.uri | http://dcms.thailis.or.th/dcms/dccheck.php?Int_code=50&RecId=124&obj_id=153 | |
| dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
| dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
| dc.subject | ก๋วยเตี๋ยว | en_US |
| dc.subject | การปรุงอาหาร | en_US |
| dc.title | การพัฒนากรรมวิธีการผลิตก๋วยเตี๋ยวผัดไทยสำเร็จรูปแช่แข็ง | en_US |
| dc.title.alternative | Development of completely freezing Pad Thai | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Appears in Collections: | งานวิจัย | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| TDC108.pdf | รายงานการวิจัย | 2.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.