Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1052
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชูจิตร รินทะวงศ์ | |
dc.date.accessioned | 2017-06-22T04:46:35Z | |
dc.date.available | 2017-06-22T04:46:35Z | |
dc.date.issued | 2551 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1052 | |
dc.identifier.uri | http://dcms.thailis.or.th/dcms/dccheck.php?Int_code=50&RecId=124&obj_id=153 | |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
dc.subject | ก๋วยเตี๋ยว | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร | en_US |
dc.title | การพัฒนากรรมวิธีการผลิตก๋วยเตี๋ยวผัดไทยสำเร็จรูปแช่แข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Development of completely freezing Pad Thai | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | งานวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TDC108.pdf | รายงานการวิจัย | 2.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.