Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชูจิตร รินทะวงศ์
dc.date.accessioned2017-06-22T04:46:35Z
dc.date.available2017-06-22T04:46:35Z
dc.date.issued2551
dc.identifier.urihttp://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1052
dc.identifier.urihttp://dcms.thailis.or.th/dcms/dccheck.php?Int_code=50&RecId=124&obj_id=153
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพen_US
dc.subjectก๋วยเตี๋ยวen_US
dc.subjectการปรุงอาหารen_US
dc.titleการพัฒนากรรมวิธีการผลิตก๋วยเตี๋ยวผัดไทยสำเร็จรูปแช่แข็งen_US
dc.title.alternativeDevelopment of completely freezing Pad Thaien_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:งานวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TDC108.pdfรายงานการวิจัย2.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.