Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1052
Title: | การพัฒนากรรมวิธีการผลิตก๋วยเตี๋ยวผัดไทยสำเร็จรูปแช่แข็ง |
Other Titles: | Development of completely freezing Pad Thai |
Authors: | ชูจิตร รินทะวงศ์ |
Keywords: | ก๋วยเตี๋ยว การปรุงอาหาร |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ |
URI: | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1052 http://dcms.thailis.or.th/dcms/dccheck.php?Int_code=50&RecId=124&obj_id=153 |
Appears in Collections: | งานวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TDC108.pdf | รายงานการวิจัย | 2.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.