Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1172
Title: การจัดทำมาตรฐานวิชาชีพผู้ประกอบการอาหารไทย
Other Titles: Occupational thai cook standards
Authors: ชนะจิต ติยัพเสน
Keywords: ผู้ประกอบการ--อาหารไทย
การเรียน
สุขาภิบาลอาหาร
การสอน
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ
URI: http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1172
หนังสืออิเล็กทรอนิกส์ http://www.carit.rmutk.ac.th/ebook/eb15/2
Appears in Collections:งานวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TDC119.pdf22.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.