Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1172| Title: | การจัดทำมาตรฐานวิชาชีพผู้ประกอบการอาหารไทย |
| Other Titles: | Occupational thai cook standards |
| Authors: | ชนะจิต ติยัพเสน |
| Keywords: | ผู้ประกอบการ--อาหารไทย การเรียน สุขาภิบาลอาหาร การสอน |
| Issue Date: | 2550 |
| Publisher: | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ |
| URI: | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1172 หนังสืออิเล็กทรอนิกส์ http://www.carit.rmutk.ac.th/ebook/eb15/2 |
| Appears in Collections: | งานวิจัย |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| TDC119.pdf | 22.82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.