Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1172Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | ชนะจิต ติยัพเสน | - |
| dc.date.accessioned | 2017-09-14T03:48:24Z | - |
| dc.date.available | 2017-09-14T03:48:24Z | - |
| dc.date.issued | 2550 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1172 | - |
| dc.identifier.uri | หนังสืออิเล็กทรอนิกส์ http://www.carit.rmutk.ac.th/ebook/eb15/2 | |
| dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
| dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
| dc.subject | ผู้ประกอบการ--อาหารไทย | en_US |
| dc.subject | การเรียน | en_US |
| dc.subject | สุขาภิบาลอาหาร | en_US |
| dc.subject | การสอน | en_US |
| dc.title | การจัดทำมาตรฐานวิชาชีพผู้ประกอบการอาหารไทย | en_US |
| dc.title.alternative | Occupational thai cook standards | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Appears in Collections: | งานวิจัย | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| TDC119.pdf | 22.82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.