Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1172
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชนะจิต ติยัพเสน | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-14T03:48:24Z | - |
dc.date.available | 2017-09-14T03:48:24Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1172 | - |
dc.identifier.uri | หนังสืออิเล็กทรอนิกส์ http://www.carit.rmutk.ac.th/ebook/eb15/2 | |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ | en_US |
dc.subject | ผู้ประกอบการ--อาหารไทย | en_US |
dc.subject | การเรียน | en_US |
dc.subject | สุขาภิบาลอาหาร | en_US |
dc.subject | การสอน | en_US |
dc.title | การจัดทำมาตรฐานวิชาชีพผู้ประกอบการอาหารไทย | en_US |
dc.title.alternative | Occupational thai cook standards | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | งานวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TDC119.pdf | 22.82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.