Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/1172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชนะจิต ติยัพเสน-
dc.date.accessioned2017-09-14T03:48:24Z-
dc.date.available2017-09-14T03:48:24Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/1172-
dc.identifier.uriหนังสืออิเล็กทรอนิกส์ http://www.carit.rmutk.ac.th/ebook/eb15/2
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพen_US
dc.subjectผู้ประกอบการ--อาหารไทยen_US
dc.subjectการเรียนen_US
dc.subjectสุขาภิบาลอาหารen_US
dc.subjectการสอนen_US
dc.titleการจัดทำมาตรฐานวิชาชีพผู้ประกอบการอาหารไทยen_US
dc.title.alternativeOccupational thai cook standardsen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:งานวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TDC119.pdf22.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.