Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/999
Title: | ความคงตัวของแอนโทไซยานินในผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มบางชนิด |
Other Titles: | Stability of anthocyanin in some drinking products |
Authors: | รุ่งทิวา วงค์ไพศาลฤทธิ์ ดวงฤทัย ธำรงโชติ วิภาวัน จุลยา |
Keywords: | แอนโทไซยานินส์ รงควัตถุจากพืช หนามแดง |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ |
URI: | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/999 http://tdc.thailis.or.th/tdc/browse.php?option=show&institute_code=50&bib=117&doc_type=0&TitleIndex=1 |
Appears in Collections: | งานวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TDC103.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.