Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/999
Title: ความคงตัวของแอนโทไซยานินในผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มบางชนิด
Other Titles: Stability of anthocyanin in some drinking products
Authors: รุ่งทิวา วงค์ไพศาลฤทธิ์
ดวงฤทัย ธำรงโชติ
วิภาวัน จุลยา
Keywords: แอนโทไซยานินส์
รงควัตถุจากพืช
หนามแดง
Issue Date: 2551
Publisher: มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ
URI: http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/999
http://tdc.thailis.or.th/tdc/browse.php?option=show&institute_code=50&bib=117&doc_type=0&TitleIndex=1
Appears in Collections:งานวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TDC103.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.