Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรุ่งทิวา วงค์ไพศาลฤทธิ์
dc.contributor.authorดวงฤทัย ธำรงโชติ
dc.contributor.authorวิภาวัน จุลยา
dc.date.accessioned2017-03-31T04:34:42Z
dc.date.available2017-03-31T04:34:42Z
dc.date.issued2551
dc.identifier.urihttp://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/999
dc.identifier.urihttp://tdc.thailis.or.th/tdc/browse.php?option=show&institute_code=50&bib=117&doc_type=0&TitleIndex=1
dc.language.isootheren_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพen_US
dc.subjectแอนโทไซยานินส์en_US
dc.subjectรงควัตถุจากพืชen_US
dc.subjectหนามแดงen_US
dc.titleความคงตัวของแอนโทไซยานินในผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มบางชนิดen_US
dc.title.alternativeStability of anthocyanin in some drinking productsen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:งานวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TDC103.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.