Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/999| Title: | ความคงตัวของแอนโทไซยานินในผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มบางชนิด |
| Other Titles: | Stability of anthocyanin in some drinking products |
| Authors: | รุ่งทิวา วงค์ไพศาลฤทธิ์ ดวงฤทัย ธำรงโชติ วิภาวัน จุลยา |
| Keywords: | แอนโทไซยานินส์ รงควัตถุจากพืช หนามแดง |
| Issue Date: | 2551 |
| Publisher: | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ |
| URI: | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/999 http://tdc.thailis.or.th/tdc/browse.php?option=show&institute_code=50&bib=117&doc_type=0&TitleIndex=1 |
| Appears in Collections: | งานวิจัย |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| TDC103.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.