Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/3132
Title: | อาหารขึ้นทะเบียน : มรดกภูมิปัญญาทางวัฒนธรรม |
Authors: | ศรีสมร คงพันธุ์ |
Keywords: | การปรุงอาหาร -- ไทย ทรัพยากรทางวัฒนธรรม |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | กรุงเทพฯ: ส.ส.ส.ส. |
Abstract: | อาหารขึ้นทะเบียน: มรดกภูมิปัญญาทางวัฒนธรรมของชาติ 20 รายการ ปีพุทธศักราช 2554 - 2556 |
URI: | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/3132 http://lib.rmutk.ac.th/BibDetail.aspx?bibno=156940 |
ISBN: | 9786168133026 |
Appears in Collections: | มกราคม - ธันวาคม 2562 (๋January - December 2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9786168133026.jpg | 34.67 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.