Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/3132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศรีสมร คงพันธุ์-
dc.date.accessioned2019-08-03T04:35:17Z-
dc.date.available2019-08-03T04:35:17Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.isbn9786168133026-
dc.identifier.urihttp://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/3132-
dc.identifier.urihttp://lib.rmutk.ac.th/BibDetail.aspx?bibno=156940
dc.description.abstractอาหารขึ้นทะเบียน: มรดกภูมิปัญญาทางวัฒนธรรมของชาติ 20 รายการ ปีพุทธศักราช 2554 - 2556en_US
dc.description.sponsorshiplibrary.carit@mail.rmutk.ac.then_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherกรุงเทพฯ: ส.ส.ส.ส.en_US
dc.sourceกรุงเทพฯ: ส.ส.ส.ส., 2561.
dc.subjectการปรุงอาหาร -- ไทยen_US
dc.subjectทรัพยากรทางวัฒนธรรมen_US
dc.subject.classification641.59593 ศ173อ
dc.titleอาหารขึ้นทะเบียน : มรดกภูมิปัญญาทางวัฒนธรรมen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:มกราคม - ธันวาคม 2562 (๋January - December 2019)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9786168133026.jpg34.67 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.