Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/3132
Title: อาหารขึ้นทะเบียน : มรดกภูมิปัญญาทางวัฒนธรรม
Authors: ศรีสมร คงพันธุ์
Keywords: การปรุงอาหาร -- ไทย
ทรัพยากรทางวัฒนธรรม
Issue Date: 2561
Publisher: กรุงเทพฯ: ส.ส.ส.ส.
Abstract: อาหารขึ้นทะเบียน: มรดกภูมิปัญญาทางวัฒนธรรมของชาติ 20 รายการ ปีพุทธศักราช 2554 - 2556
URI: http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/3132
http://lib.rmutk.ac.th/BibDetail.aspx?bibno=156940
ISBN: 9786168133026
Appears in Collections:มกราคม - ธันวาคม 2562 (๋January - December 2019)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9786168133026.jpg34.67 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.