Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/3189| Title: | 100 เทคนิคขนมปังทำเอง |
| Authors: | เสมอพร สังวาสี |
| Keywords: | ขนมปัง การปรุงอาหาร |
| Issue Date: | 2561 |
| Publisher: | กรุงเทพฯ: อมรินทร์ cuisine |
| Abstract: | รวบรวมสูตรขนมปังพื้นฐานชนิดต่าง ๆ กว่า 100 ชนิด เช่น ขนมปังเนยสด ขนมปังซอฟต์โฮลวีต ขนมปังโกโก้ ขนมปังฟักทอง รวมถึงไส้ขนมปังกว่า 20 ชนิด |
| URI: | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/3189 http://lib.rmutk.ac.th/BibDetail.aspx?bibno=157168 |
| ISBN: | 9786161822095 |
| Appears in Collections: | มกราคม - ธันวาคม 2562 (๋January - December 2019) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 9786161822095.jpg | 12.24 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.