Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/3189
Title: 100 เทคนิคขนมปังทำเอง
Authors: เสมอพร สังวาสี
Keywords: ขนมปัง
การปรุงอาหาร
Issue Date: 2561
Publisher: กรุงเทพฯ: อมรินทร์ cuisine
Abstract: รวบรวมสูตรขนมปังพื้นฐานชนิดต่าง ๆ กว่า 100 ชนิด เช่น ขนมปังเนยสด ขนมปังซอฟต์โฮลวีต ขนมปังโกโก้ ขนมปังฟักทอง รวมถึงไส้ขนมปังกว่า 20 ชนิด
URI: http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/3189
http://lib.rmutk.ac.th/BibDetail.aspx?bibno=157168
ISBN: 9786161822095
Appears in Collections:มกราคม - ธันวาคม 2562 (๋January - December 2019)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9786161822095.jpg12.24 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.