Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/4675
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | กิติ์จิพงษ์ อิทธิธรรมสกุล, อาจารย์ที่ปรึกษา | |
dc.contributor.advisor | การพัฒนา -- เว็บแอปพลิเคชัน | |
dc.contributor.author | ภรัณยู สว่างศรี | |
dc.contributor.author | ภัทรพร สกุลอ่า | |
dc.contributor.author | สุพิชญา ใสสี | |
dc.date.accessioned | 2022-08-07T03:51:33Z | |
dc.date.available | 2022-08-07T03:51:33Z | |
dc.date.issued | 2564 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/4675 | |
dc.description.abstract | โครงงานนี้เป็นการพัฒนาเว็บแอปพลิเคชันมีวัตถุประสงค์ เพื่อระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซำ กรณีศึกษา ที.เอส.ฟู้ด ให้ผู้ใช้งานได้ใช้งานอย่างสะดวก รวดเร็ว ง่ายต่อการใช้งาน พร้อมทั้งระบบจัดการเว็บแอปพลิเคชัน และประเมินความพึงพอใจของผู้ใช้ต่อระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซำ โดยกลุ่มตัวอย่างแบ่งออกเป็น 2 กลุ่ม กลุ่มผู้เชี่ยวชาญ จำนวน 4 คน กลุ่มผู้ใช้งานทั่วไป จำนวน 30 คน เลือกกลุ่มตัวอย่างแบบเจาะจง เครื่องมือที่ใช้ในการวิจัย ประกอบด้วย ระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซำ แบบประเมินความพึงพอใจต่อระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซำ กรณีศึกษา ที.เอส.ฟู้ด จากการวิเคราะห์ความพึงพอใจของ ระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซำ กรณีศึกษา ที.เอส. ฟู้ด ผู้เชี่ยวชาญมีความพึงพอใจในระดับดี สรุปได้ว่า ระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซำ กรณีศึกษา ที.เอส.ฟู้ด สามารถนำไปใช้งานได้ | en_US |
dc.description.abstract | This project is web-application which has objectives to develop the Ping- An Dim sum Restaurant Management System in a case study of T.S. FOOD to ease users in terms of convenience, fast, easy usage, also web-application system and assess satisfaction of system users of the Ping-An Dim sum Restaurant Management System. The sample size divided into 2 groups which are experts 4 persons and general users 30 persons totally by specific sampling method. Tools used in this research are the Ping-An Dim sum Restaurant Management System and satisfaction assessment form over the Ping- An Dim sum Restaurant Management System in a case study of T.S. FOOD. After analysis, it found that experts have satisfaction in much level. Therefore, the Ping-An Dim sum Restaurant Management System in a case study of T.S. FOOD can be implemented. After analysis, it also found that general users have satisfaction in much level. Therefore, the Ping- An Dim sum Restaurant Management System in a case study of T.S. FOOD can be implemented as well. | |
dc.description.sponsorship | library.carit@mail.rmutk.ac.th | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ. คณะบริหารธุรกิจ. สาขาวิชาระบบสารสนเทศ | en_US |
dc.subject | โครงงานปริญญาตรี -- ปีการศึกษา 2564 | en_US |
dc.subject | ระบบจัดการร้านอาหาร | |
dc.title | ระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซ่ำ กรณีศึกษา ที.เอส.ฟู้ด | en_US |
dc.title.alternative | The Ping-An Dim sum Restaurant Management System: A Case Study of T.S. FOOD | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | บทคัดย่อรายวิชาโครงงานปริญญาตรี |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ระบบจัดการร้านอาหารผิงอันติ่มซำ.pdf | 270.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.