Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/3189
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสมอพร สังวาสี-
dc.date.accessioned2019-08-03T09:56:13Z-
dc.date.available2019-08-03T09:56:13Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.isbn9786161822095-
dc.identifier.urihttp://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/3189-
dc.identifier.urihttp://lib.rmutk.ac.th/BibDetail.aspx?bibno=157168
dc.description.abstractรวบรวมสูตรขนมปังพื้นฐานชนิดต่าง ๆ กว่า 100 ชนิด เช่น ขนมปังเนยสด ขนมปังซอฟต์โฮลวีต ขนมปังโกโก้ ขนมปังฟักทอง รวมถึงไส้ขนมปังกว่า 20 ชนิดen_US
dc.description.sponsorshiplibrary.carit@mail.rmutk.ac.then_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherกรุงเทพฯ: อมรินทร์ cuisineen_US
dc.sourceกรุงเทพฯ: อมรินทร์ cuisine, 2561.
dc.subjectขนมปังen_US
dc.subjectการปรุงอาหารen_US
dc.title100 เทคนิคขนมปังทำเองen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:มกราคม - ธันวาคม 2562 (๋January - December 2019)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9786161822095.jpg12.24 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.