Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.rmutk.ac.th/jspui/handle/123456789/2421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปทุมทิพย์ ปราบพาล, อาจารย์ที่ปรึกษาโครงงาน | |
dc.contributor.advisor | ขนิษฐา เจริญลาภ, อาจารย์ที่ปรึกษาโครงงานร่วม | |
dc.contributor.author | อริสรา บุญรอด | |
dc.contributor.author | นิภา หาญกล้า | |
dc.date.accessioned | 2019-07-12T07:42:23Z | |
dc.date.available | 2019-07-12T07:42:23Z | |
dc.date.issued | 2561 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.rmutk.ac.th/handle/123456789/2421 | |
dc.identifier.uri | http://lib.rmutk.ac.th/BibDetail.aspx?bibno=158443 | |
dc.description.abstract | The objective of this project was studied the reducing of oil content in banana fried by starch coating method. The Latin squares design was used as experimental design. The variable concentation of starch 1.5, 2, 2.5 and 3 weight by volume, frying time as 5, 6, 7 and 8 minutes and different type of flour as glutinous rice flour, rice flour, starch and cornstarch. The oil content was analysed by using soxhlet extractor. The statistical analysis results showed that all three variable were not signification effect on oil adsorption oil in banana fried at temperature frying 140 °C. | en_US |
dc.description.sponsorship | library.carit@mail.rmutk.ac.th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ. คณะวิศวกรรมศาสตร์ | en_US |
dc.subject | โครงงานปริญญาตรี -- ปีการศึกษา 2561 | en_US |
dc.subject | Chemical Engineering | en_US |
dc.subject | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ -- คณะวิศวกรรมศาสตร์ -- สาขาวิชาวิศวกรรมเคมี-- โครงงานปริญญาตรี | |
dc.title | การลดปริมาณน้ำมันในกล้วยทอดด้วยวิธีเคลือบแป้ง | en_US |
dc.title.alternative | Reducing the amount of oil in banana fried by starch coating method. | |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | บทคัดย่อรายวิชาโครงงานปริญญาตรี |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Reducing the amount of oil in banana fried by starch coating method.pdf | 60.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.