Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at My University
Browsing by Author รุ่งทิพย์ วงศ์ต่อม
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2559
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำพริกกบของชุมชนบ้านตรอกปลาไหล ตำบลย่านรี อำเภอกบินทร์บุรี จังหวัด ปราจีนบุรี
รุ่งทิพย์ วงศ์ต่อม
;
วิภาวัน จุลยา
;
ดวงฤทัย ธำรงโชติ
;
สาขาวิชาการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร คณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ
2551
การพัฒนาสูตรเครื่องต้มยำเข้มข้นและการประเมินอายุการเก็บรักษา
เมยวดี แซ่เลี้ยว
;
จริยา เดชกุญชร
;
อุบล ดีสวัสดิ์
;
รุ่งทิพย์ วงศ์ต่อม
2555
การใช้น้ำมันเมล็ดชาในผลิตภัณฑ์เค้ก : รายงานการวิจัย
รุ่งทิพย์ วงศ์ต่อม
;
รุ่งทิวา วงศ์ไพศาลฤทธิ์
2559
ผลของปริมาณน้ำเชื่อมซูโครสที่มีต่อการดูดซับน้ำมันในกระบวนการผลิตกล้วยแผ่นทอดกรอบ
ดวงทิพย์ ไข่แก้ว
;
รุ่งทิพย์ วงศ์ต่อม
;
คณะเทคโนโลยีคหกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ
2560
ผลของปริมาณสารต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารประกอบฟีนอลิกรวมของบะหมี่สดจากแป้งเนื้อในเมล็ดมะขามทดแทนในแป้งสาลี
นริศรา อู่ไทย
;
จตุพล กิจทวี
;
รุ่งทิพย์ วงศ์ต่อม